Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ....


Έβαλε τα γυαλιά στους Ιάπωνες μετρ του είδους



Ένα ελληνόπουλο, ένας δικός μας άνθρωπος, ο 24χρονος φοιτητής Γιώργος Χρονάκης από την Κρήτη έβαλε τα γυαλιά στους κορυφαίους του είδους ακόμα και σε Ιάπωνες ανταγωνιστές του με μεγαλύτερη πείρα αφού,...
κατέκτησε την πρώτη θέση στον ετήσιο διαγωνισμό  που αθλοθετούν για τους αποφοίτους οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, σχεδιάζοντας για λογαριασμό της Βρετανικής εταιρείας το πιο λειτουργικό, πιο ανταγωνιστικό και πιο αρμονικά συνδεδεμένο με την παράδοση της χώρας στην οποία απευθύνεται αυτοκίνητο, για την επόμενη 25ετία.



Ο νεαρός παράτησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Κρήτης όπου σπούδαζε Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, για να ζήσει το όνειρο του. Φοίτησε στην Αγγλία και σε γνωστό Πανεπιστήμιο και όχι μόνο ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του πριν μερικές εβδομάδες αλλά διέπρεψε κιόλας.


Στο σκεπτικό της επιτροπής που βράβευσε τον Γιώργο Χρονάκη οι αξιολογητές του σημείωσαν με έμφαση πως «το χωρίς φόρμα αυτοκίνητο εισάγει τις κατά παραγγελία ιδιότητες της ατέλειας και της παροδικότητας για να δημιουργήσει μια πνευματική σχέση μεταξύ του ιδιοκτήτη και του οχήματος» για να προσθέσει πως το βραβευμένο μοντέλο «αξιοποιεί την Γιαπωνέζικη αισθητική, που είναι τόσο θεμελιώδης όσο και η Ελληνική αισθητική στη Δύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου