Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ...ΓΑΛΑΤΣΙ!.....









Ένα πιο όμορφο και πράσινο Γαλάτσι αναγεννάται...

Ο δήμος προχωρά άμεσα στη φύτευση 140 δέντρων στη νησίδα Βεϊκου, από την οδό Τράλλεων μέχρι τις Βίλες, ενώ θα καλυφθούν με δέντρα και θάμνους τα κενά σε νησίδες, πλατείες, ζαρντινιέρες και πεζοδρόμια. 
 
Επιπλέον μέσα στον Οκτώβριο θα ολοκληρωθεί η φύτευση 42 δέντρων και 110 θάμνων στα πεζοδρόμια των οδών Λυσίου και Γαλακηδών στο πλαίσιο του έργου «Ανάπλαση – κατασκευή δικτύου οδών ήπιας κυκλοφορίας και ποδηλατόδρομων στο Δήμο Γαλατσίου». 
 
Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα ολοκληρωθεί η κατασκευή της πλατείας Βενιζέλου-Λυκούργου-Απει ράνθου στην οποία προβλέπεται η φύτευση 50 δέντρων και 650 θάμνων. 
 
Παράλληλα, ολοκληρώνονται οι εργασίες κλαδέματος, καθαρισμού και περιποίησης των κήπων στα σχολεία, καθώς πρωταρχικός σκοπός είναι η φροντίδα του χώρου όπου συμβιώνουν καθημερινά μαθητές και εκπαιδευτικοί. 
 
«Παρ’ όλες τις δυσκολίες που προκαλεί η μείωση προσωπικού η Υπηρεσία Πρασίνου καθημερινά καθαρίζει, φροντίζει και κλαδεύει το άλσος Βεϊκου, τα πάρκα, τις πλατείες, τις νησίδες με στόχο να διατηρήσει τους πνεύμονες πρασίνου και να αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων στις γειτονιές και γενικότερα την αισθητική της πόλης με ιδιαίτερη μέριμνα στην καθαριότητα», τόνισε η Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Χριστίνα Μπούρα.
 
Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου